Vijesti

 Dvije aviokompanije traže radnike u BiH, godišnja plata 45.000 maraka

Donosimo vam priliku za posao

Kuwait Airways i Gulf Air sljedećih će sedmica tražiti nove uposlenike u Beogradu i Sarajevu, odnosno sve one koji žele postati članovi kabinskog osoblja.

Dva Gulf prijevoznika imaju slične zahtjeve za kandidate, uključujući minimalnu visinu od 160 centimetara, zdravstvenu sposobnost i sposobnost prolaska ljekarskog pregleda u bilo kojoj od dviju zemalja, izvrsnu cjelokupnu prezentaciju i sposobnost plivanja bez pomoći.

Kuwait Airways nudi svom kabinskom osoblju konkurentnu plaću od 23.000 eura godišnje, plaćeni dopust i godišnji odmor, naknadu za bolovanje, životno osiguranje, besplatna putovanja i popuste na letove, kao i smještaj u Kuvajtu, javlja Ex-Yu Aviation.

Flota ove aviokompanije uključuje avione Airbus A320, A321, A330 i A350, kao i avione Boeing 777. S druge strane, Gulf Air nudi osnovnu mjesečnu plaću između 950 i 1.150 eura, ovisno o nivou vještina, naknadu za radni dan, naknadu za produktivnost po satu od prijave do odjave, naknade za obrok tokom obuke, godišnji odmor do 36 dana, besplatna zdravstvena njega i smještaj u Manami, kao i putne pogodnosti za zaposlenika, njegovu porodicu i prijatelje.

Flota Gulf Aira uključuje avione A320 i A321, kao i avione Boeing 787.

crnahronika/press



(Pressmedia)