Vijesti

Džanan Musa u posjeti BH Telecomu

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Košarkaškog reprezentativca Džananu Musu, u prostorijama BH Telecoma jučer je ugostio Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

Ovom prilikom pored brojnih tema između ostalog razgovaralo se o nastavku uspješne saradnje između ovog izvrsnog sportiste i kompanije BH Telecom, kao i planovima za budućnost.

“BH Telecom kontinuirano pruža podršku brojnim bh. reprezentacijama, savezima, klubovima i sportistima i na taj način učestvuje u njihovim nastojanjima da nas obraduju medaljama sa međunarodnih i svjetskih takmičenja i promovišu našu zemlju na najljepši način. Današnja posjeta je upravo rezultat jedne uspješne dugogodišnje saradnje sa Džananom”, izjavio je Hadžović

Džanan Musa nedavno je u dresu Breogana okončao nevjerovatnu sezonu, savladavši Unicaju u posljednjem kolu Endesa lige.

Prošlog mjeseca bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) španske Endesa lige.

“Ja ću se svakako i u budućnosti maksimalno zalagati da budem najbolji ambasador svoje zemlje, kao i najuspješnije bosanskohercegovačke kompanije BH Telecoma, svakako postižući još bolje rezultate”, izjavio je Musa.

BH Telecom će i dalje podržavati najuspješnije bh.sportiste, kao i brojne bh.reprezentacije na njihovom putu domaćih i međunarodnih takmičenja i uspjeha.

Moja priča. BH Telecom

 

Biznis.ba

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -