Vijesti

Evo kako iz zraka izgleda ‘Roof Gardens’ na Trebeviću

Kompanija tvrdi da Roof Gardens predstavlja novu, zlatnu sarajevsku tabiju koja čuva tradicionalne, urbane i kulturne vrijednosti grada nad kojim zaštitnički lebdi. A sada možete vidjeti i kako ovo zdanje izgleda iz zraka…

Aerial Tim objavio je novi video o izgradnji objekta Roof Gardens na Trebeviću. Pompezno zdanje nekima je trn u oku i zgroženi su gomilom betona koja niče usred šume, dok se drugi neskrivno dive luksuznom stambeno-poslovnom objektu iznad Sarajeva.

Podsjećamo, Roof Gardens prostire se na 30 hiljada m2, radovi su počeli u martu prošle godine, a završetak je planiran u junu 2024.

Roof Gardens imat će 125 stanova, veličine od 27 pa sve do 426 m2 i 12 poslovnih prostora.

roof-gardens-trebevic-1

Stanovi su koncipirani tako da gledaju na grad ili na gustu crnogoričnu šumu koja se prostire iza kompleksa, a posebna prednost je privatnost svakog stana i prostrani prozračni prostori tako da svi kupci mogu uživati u miru i tišini svog doma sa fantastičnim pogledom.

Kompanija tvrdi da Roof Gardens predstavlja novu, zlatnu sarajevsku tabiju koja čuva tradicionalne, urbane i kulturne vrijednosti grada nad kojim zaštitnički lebdi. 

A sada možete vidjeti i kako ovo zdanje izgleda iz zraka…



(Pressmedia)