Vijesti

Evo što će se dogoditi s vašim WhatsApp-om ako ne pristanete na nove uvjete

Nakon što su vijesti u Indiji prenijele ove novosti, i WhatsApp je potvrdio sve navedeno na što je velik broj korisnika oštro reagirao.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Iako je WhatsApp pomaknuo granicu za prihvaćanje novih uvjeta pomoću kojih će sve vaše informacije s WhatsAppa biti dostupne i na Facebookovim serverima, konačno su se i službeno oglasili oko toga što će učiniti onima koji ne pristanu.

Vaš račun tako i nakon isteka roka za prihvaćanje uvjeta (15.5.2021) neće biti izbrisan, no polako će vam se oduzimati određene mogućnosti, piše Bajtbox.

Kroz nekoliko tjedana nakon isteka roka, vaš račun će u slučaju neprihvaćanja biti „ograničen“. Ograničen račun znači da će vam biti onemogućeno chatanje s ljudima, no ako vama netko pošalje poruku ili vas zovne, moći ćete odgovoriti i javiti se na poziv.

Nakon „nekoliko tjedana“ ovakvih ograničenja, prestat će vam pristizati sve obavijesti s WhatsAppa čime aktivno nećete uopće moći chatati ili razgovarati s drugim korisnicima te će vam biti dostupna samo „Status“ funkcija (WhatsAppov story). Nakon što su vijesti u Indiji prenijele ove novosti, i WhatsApp je potvrdio sve navedeno na što je velik broj korisnika oštro reagirao.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -