Vijesti

Grčka kompanija zainteresovana za investiranje u Srpsku

Predstavnici grčke kompanije „Aktor“, zainteresovani za ulaganje u Republiku Srpsku, posjetili su Investiciono-razvojnu banku Srpske gdje je razgovarano o mogućnostima i oblicima investiranja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Posjeta grčke kompanije uslijedila je nakon što su se detaljno upoznali o investicionim profilima Republike Srpske i profilima gradova i opština Srpske.

Cilj posjete je upostavljanje direktnog kontakta sa institucijama i privrednicima u Republici Srpskoj, saopšteno je iz IRB-a.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Privredne komore Republike Srpske Pero Ćorić i predsjednik Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske Saša Trivić.

Kompanija „Aktor“ je građevinski ogranak grčke „Elaktor“ grupacije, najveće infrastrukturne grupe u Grčkoj i jedna je od vodećih u jugoistočnoj Evropi.

Specijalizovana je za infrastrukturne, građevinske i industrijske projekte, tretman otpadnih voda, fotonaponske parkove, kamenolome i projektni menadžment.

„Elaktor“ grupacija, sa međunarodnim prisustvom i raznovrsnim aktivnostima, fokusirana je na izgradnju, koncesije, životnu sredinu, obnovljive izvore energije i razvoj nekretnina.

Posluje u 22 zemlje i ima gotovo 7.500 zaposlenih.

BONUS VIDEO:

Objava Grčka kompanija zainteresovana za investiranje u Srpsku prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -