Vijesti

Imate štek? Evo kako da počnete na njemu da zarađujete

BANJALUKA – Čuvate novac za „crne dane“? Važno Vam je da imate sigurnu budućnost? Želite da vaš novac bude bezbjedan? Zaboravite na „štekanje” sa strane. Oročite svoj novac u „MF banci“ po najboljim uslovima i osim što štedite, moći ćete i da zaradite! Iskoristite akcijsku ponudu do kraja novembra i samo u „MF banci“ oročite vaš novac uz kamatu od čak četiri odsto! Osim najpovoljnije kamate, „MF” je banka koja nudi niz drugih proizvoda I usluga koje vam na inovativne načine mogu olakšati upravljanje finansijama, biznisom I naravno štednjom .

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: MF banka

Kada je u pitanju oročena štednja na raspolaganju su vam valute EUR i BAM, a ukoliko niste sigurni, ne brinite se! Stručno osoblje banke uvijek je tu da vas posavjetuje i da zajedničkim snagama donesete važne finansijske odluke.

A, kako to funkcioniše i kako sve to izgleda u praksi, pitate se? Pokazaćemo vam na primjeru: Ukoliko oročite iznos od 10.000 KM na period od 36 mjeseci, ostvarujete kamatu od 4%, a iznos kamate će biti 1.248,63 KM. Dakle, za tri godine oročene štednje zaradićete 1.248,63 KM!

Ukoliko ste pretrpani obavezama i nemate vremena za dolazak u banku i za to postoji rješenje! Putem veb-stranice , u par koraka pošaljite zahtjev za štednju i ostvarite najbolje uslove na tržištu BiH.

Sigurno vas zanima da li je vaš novac bezbjedan ako ga povjerite “MF banci” na čuvanje? Odgovor je “DA”! Apsolutno.

“Sigurnost i stabilnost sinionimi su za poslovanje „MF banke“! Treba da znate da pored većinskog domaćeg kapitala, udio u „MF banci“ imaju i državne razvojne banke Njemačke (KFW) i Holandije (FMO), što garantuje internacionalnu pouzdanost. I to nije sve! Da je vaš novac i vaša štednja sa nama sigurna, garantuje vam i Agencija za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine”, objašnjavaju iz MF banke.

Štednja je oduvijek bila veoma važna, a u sadašnjim okolnostima ima neprocjenjivu vrijednost za vašu sigurnu budućnost! Novac gubi svoju vrijednost ako ga čuvate kod kuće, a taj gubitak je veoma naglašen tokom trenutnih perioda visoke inflacije.

Zato, ne gubite vrijeme, jer do kraja novembra u MF banci možete da oročite Vaš novac po najpovoljnijim uslovima na tržištu BiH!

Objava Imate štek? Evo kako da počnete na njemu da zarađujete prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -