Vijesti

Jesenje ponude, rođendani i popusti u Importanne centru uz 1 sat besplatnog parkinga

Ove jeseni u Importanne centru vas očekuje mnoštvo noviteta, posebnih ponuda i rođenadana.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -
Naš novi brend UPIM – Italijanski brend – brend za cijelu porodicu obogatio je svoj asortiman sa novom kolekcijom JESEN/ZIMA 2022 god gdje možete pronaći savršene odjevne muške i ženske odjevne komade izrađene od najkvalitetnijih materijala, a vaši mališani ove jeseni mogu da uživaju u savršenom odabiru “Back to school” kolekcije našeg brenda Blukids. Dodatne akcije i ponude navedenih brendova možete poručivati i online na: www.italianbrands.ba.

Da jesen može biti lijepa i u znaku proslava potvrdit će vam Frizerland Sarajevo koji je povodom proslave svog drugog rođendana pripremio popust od 20 % na sve svoje brendove i 10% popusta na frizerski namještaj samo u periodu od 1 do 04. Septembra, stoga požurite i posjetite njihovu poslovnicu u Importanne centru na +1/Mezanin!

Drage dame koje vole modu za punije i modele u veličinama 42+ u Ulla Popken prodavnici vas čeka dodatnih 50 % popusta na već sniženu kolekciju. U Tiffany prodavnicama ove jeseni čeka vas nova kolekcija za muškarce i žene sa popustom od 20%! U vama omiljenoj Lindex prodavnici već od 5. Septembra potražite posebne ponude za članove cluba “MORE”! Više informacija i inspiracija potražite na www.lindex.ba.

Casa Bianca BIH vas čeka sa finalnom rasprodajom i popustima do 70% kao i sa novim jesenjim asortimanom i kućanskim uređenjem i savršenim komadima za vaš dom. U Inoma Concept store potražite već dobro poznate brendove kao i njihove novitete muških i ženskih brendova.

U Penti BIH ćete pronaći sve što vam je neophodno za jesenje dane a u Top Shop prodavnicama potražite 20% popusta na sve Dormeo madrace jer Dormeo slavi 20 godina sa vama. Ove jeseni dajemo vam mnogo razloga da posjetite Importanne šoping centar te pronađete najbolje za sebe. Svaka dama može da zablista u našim KS Ekskluziv frizerskim salonima a one koje najviše vole da njeguju svoju ljepotu svoje vrijeme mogu provesti u kozmetičkom studiju SELAWY ili mogu uživati u savršenom solarij Sunlight Beauty studiju!

Posjetite još i naše brendove: Carpisa & Carpisa GO, VICKO BIH, La Donna & Alex Max Gerry Weber, Margo BIH, Hello Baby, Inn sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo, Juice & Smoothies, Unipan d.o.o, Uni-Expert, Univerzalno.com, Konzum Importanne – galerija okusa i CM Cosmetic Market! Ukoliko ste u šoping krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu sve dok vi obavljate vaš šoping a u vama omiljenom Retoranu Milkmann ove jeseni vas čeka posebna ponuda na Combo paket pilečih zalogaja sa popustom od 30%, njihovo jelo prepoznatljivo vec 15 godina!

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran “The Place”, “Marcaffe”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 potražite Autopraonicu Autoputzzer Inn i brigu o vašem ljubimcu prepustite njima uz1h Besplatnog parkinga. Vaš Importanne centar – Centar modernog življenja!

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -