Vijesti

Kako dezinfikovati tepih

Young Beautiful Woman Cleaning Carpet with Brush. Closeup of Girl wearing Protective Gloves Cleaning Carpet by spraying Cleaning Products and using Brush. Woman Cleaning Apartment

U vrijeme u kojem je zavladao svijetom haos oko koronavirusa, svi smo se bar jednom upitali kako temeljito dezinficirati dom da budemo sigurni da smo napravili sve što možemo da zaštitimo sebe i svoje najbliže. Podovi su najveća i najizloženija površina u vašem domu a higijena poda je presudna jer se odatle prašina, virusii bakterije rašire po cijelom domu.  Tvrde površine je dovoljno prebrisati dezinfekcijskim sredstvom i pustit da se osuši, no što je sa tepisima i tepisonima?

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Naši tepisi sa oznakom Home disinfection pogodni su za dezinficiranje na bazi alkohola u vlastitom domu bez da ih morate nositi u servis na pranje. 

 Birajte dezinfekcijska sredstva na bazi alkohola i obavezno slijedite upute navedne na proizvodu da biste se zaštitili od neželjenih utjecaja.

 Koristite masku i rukavice prilikom upotrebe dezinfekcijskog sredstva.

 Obavezno provjetravajte prostor tijekom i nakon dezinfekcije.

 Koristite do 500 ml dezinfekcijskog sredstva na bazi alkohola na jedan kvadratni metar podne obloge.

 Ukoliko koristite dezinfekcijsko sredstvo u spreju našpricajte površinu s udaljenosti od 20ak centimetara a zatim pustite da se osuši.

 Nanosite li dezinfekcijsko sredstvo spužvom, protrljajte površinu i pričekajte da se podna obloga potpuno osuši prije upotrebe.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -