Vijesti

KOMPANIJA M:TEL DONOSI SJAJNU PONUDU Nabavite trotinet za jeftinije i brže kretanje po gradu

Odlična pogodnost za sve korisnike m:tel paketa je i mogućnost kupovine trotineta iz m:tel ponude uređaja, na rate bez kamata.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Uz Paket TV+NET+TEL M+ novi trotinet u m:tel ponudi, Mi Pro 2, možete otplatiti za godinu dana uz mjesečnu ratu od 64 KM.

O prednostima ovog prevoznog sredstva nije potrebno mnogo govoriti. Njegovo gorivo je struja, a kretanje kroz gradsku gužvu neće vam zadavati glavobolje.

Mi električni trotinet Pro 2 je jedan od najsnažnijih električnih trotineta koji ćete trenutno naći i jedan je od najmoćnijih Xiaomi modela. Jednostavan je za upravljanje i zahvaljujući svom dizajnu lako se može preklopiti za 3 sekunde.

Foto: Promo

Ovaj model ima visokokvalitetni motor snage 300 W, u zavisnosti od prevezenog tereta, uslova okoline i stanja baterije omogućava maksimalnu brzinu od 25 km/h.

Savršena kombinacija lijepog i korisnog, odvešće vas na još dalje destinacije. Mi Električni trotinet Pro 2 odlikuje litijumska baterija od čak 12400 mAh – jedna od najvećih baterija koju ćete trenutno naći. Nevjerovatna baterija vam omogućava da pređete 45 km uz jedno punjenje.

Ukoliko se odlučite da nabavite ovaj moćni trotinet u m:tel ponudi, na poklon dobijate Xiaomi Mi prenosivu pumpu – vrlo koristan i kompaktan gadget koji pruža višestuku upotrebu.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Objava KOMPANIJA M:TEL DONOSI SJAJNU PONUDU Nabavite trotinet za jeftinije i brže kretanje po gradu prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -