Vijesti

Kompanija Mtel počela sa radom i u Njemačkoj

Telekom Srbija je 17. jula zvanično počeo sa pružanjem usluga u Njemačkoj, pod brendom MTEL Germany, čime je pokrivena kompletna DACH regija. Uz MTEL Austria i MTEL Switzerland, Telekom Srbija širenjem svog poslovanja na tržište Njemačke dokazuje da je jasan u namjeri da postane ozbiljan međunarodni igrač i osvoji globalno tržište, a što je najvažnije od svega da pruži brojne pogodnosti našim ljudima u inostranstvu, ali i ostatku populacije u ovom dijelu Zapadne Evrope.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Početak pružanja usluga u Njemačkoj i zvanično pokrivanje čitave DACH regije ujedno donosi i brojne pogodnosti korisnicima. Jedinstvena MTEL Zona, omogućava roming u svim mrežama članica grupe, bez dodatnih troškova, kao i neograničeno pozivanje svih mreža Telekom Srbija grupe u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Švajcarskoj, Njemačkoj i Austriji. Benefiti se ogledaju još i u dodatnim gigabajtima (GB) za određene destinacije kao što su Turska, Albanija, Egipat i Izrael. Najsavremenija zaštita na internetu, MTEL Netprotect u svim postpejd tarifama predstavlja još jednu u nizu izuzetno važnih pogodnosti, dok ujedno MTEL svrstava u red operatora sa uključenom Cyber protekcijom. Korisnicima nudimo ekskluzivni TV sadržaj, uključujući pristup aktuelnim i popularnim serijama i filmovima, koji nastaju u Telekom Srbija produkciji, kao i uslugu Video kluba.

„Početak pružanja usluga u Nemačkoj, nakon Austrije i Švajcarske i pokrivanje čitave DACH regije predstavlja ogroman uspeh Telekoma Srbija i ispunjenje ambicioznih planova koji se odnose na međunarodno širenje. U narednih godinu dana u Nemačkoj će biti otvoreno čak 30 poslovnica, u okviru kojih će korisnici moći da se uvere u kvalitet usluga koje nudimo. Veliku pažnju poklanjamo i izgradnji partnerstava sa najrespektabilnijim kompanijama u svetu, zbog toga nam je strateški partner za poslovanje u Nemačkoj upravo Vodafone, kao mreža sa najboljom pokrivenošću na ovoj teritoriji. Samouvereno nastavljamo širenje naše globalne mreže, tako što našim ljudima širom sveta pružamo usluge koje će učiniti da se osećaju kao kod kuće, ali želimo da i ostatku populacije u ovom delu Zapadne Evrope ponudimo naše kvalitetne sadržaje, digitalne servise i povoljnije tarife čime ciljamo tržište koje broji više od 100 miliona ljudi samo u DACH regiji“, rekao je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

„Dokaz da dijaspora predstavlja ogroman potencijal za međunarodno širenje Telekoma, jeste i činjenica da MTEL Austrija, članica Telekom Srbija grupe, broji više od 200.000 korisnika, dok se korisnici u Švajcarskoj gotovo svakodnevno uveravaju u pogodnosti koje im pruža MTEL Switzerland, što rezultira porastom korisnika iz meseca u mesec. Sada smo spremni i za veoma konkurentno tržište Nemačke, a korisnici naše MTEL Germany kartice mogu pronaći u 9 poslovnica distributera u regiji Nordrhein-Westfalen, dok će se prodajne aktivnosti nastaviti razvojem mreže distribucije putem različitih kanala kroz poslovnice, distributere, web shop-ove. Naredna godina, takođe, biće posvećena uvođenju novih servisa kao što je fiksni broadband preko Vodafone optičke mreže ali i omogućavanje 5G – naredne generacije mobilne telefonije“, rekao je Stefan Božić, generalni direktor MTEL Germany.

Korisnici o uslugama MTEL Germany na novootvorenom tržištu Njemačke, mogu više saznati na sajtu mtelgermany.de ili putem društvenih mreža Facebook, Instagram i LinkedIn.

BONUS VIDEO:

Objava Kompanija Mtel počela sa radom i u Njemačkoj prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -