Vijesti

Konjic: Mladima stambeno finansiranje po stopi od nula posto

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Program povoljnog finansiranja mladih do 40 godina sa područja Konjica koji prvi put rješavaju stambeno pitanje, a koji je rezultat  poslovne saradnje Grada Konjica i BBI banke ovih dana privlači sve veću pažnju mladih Konjičana.

S tim u vezi za sve zainteresirane uz online prezentacije organizovana je i prezentacija Javnog poziva u zgradi Gradske uprave, gdje su mladi Konjičani imali priliku od predstavnika Grada Konjica i BBi banke dobiti sve potrebne informacije kako i na koji način ostvariti ovu pogodnost, koju priželjkuju već duže vrijeme.

Cilj je da Grad Konjic kroz ove aktivnosti stambenog finansiranja po stopi od nula posto, mladima sa područja Konjica omogući da budu vlasnici stana ili kuće i svi koji još uvijek nisu riješili stambeno pitanje imaju priliku to ostvariti koristeći navedene pogodnosti putem raspisanog Javnog poziva.

Kako su naglasili neki od prisutnih, program podrške koji pruža Grad Konjic za rješavanje stambenog pitanja mladih Konjičana, vrijedan je pažnje i svakako bi ga trebalo iskoristiti, jer  programa ove vrste do sada nije bilo, pozivajući mlade da se detaljnije informišu o programu stambenog finansiranja po stopi od nula posto kod BBI banke.

Rok za podnošenje zahtjeva za finansiranje prema uslovima Javnog poziva traje do utroška sredstava ili najdalje do 31.12.2022. godine.

Javni poziv dostupan je na linku.

Biznis.ba

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -