Vijesti

Lepa Brena u biznis sa čarapama uložila 300 hiljada eura

Lepa Brena je u biznis sa čarapama uložila 300 hiljada eura, prenose srbijanski mediji.Naime, pjevačica je ranije navela da će se uskoro u prodaji naći njena linija ženskih čarapa, a sada je objavljeno da je u nju uložila pozamanšnu svotu novca.

“Iako je već trebalo da se prodaju, ona nije željela da njen proizvod bude pušten na tržište dok sve ne bude tip – top. Sada je ta formula dovedena do savršenstva u saradnji s najvećim stručnjacima iz ove oblasti, tako da će u oktobru ili novembru žene moći kupiti ove čarape. Bit će dostupne u svim veličinama i za žene svih godina. Ono što je interesantno jeste da će te čarape vizuelno činiti da osoba koja ih nosi djeluje mršavije nego što jeste”, naveo je neimenovani izvor.

Od ranije je poznato da će ove čarape sadržavati čestice zlata.

“U pitanju je stvarno revolucionaran proizvod na našem tržištu. Te čarape će u sebi sadržati nanočestice zlata i hijaluronsku kiselinu, koja će dodatno njegovati ženske noge i stopala. Prikrivat će sve nedostatke, a istaći će sve najbolje na ženskim nogama. Njena linija se proizvodi u fabrici u Italiji od najkvalitetnijih niti koje dolaze iz Španije. U planu joj je i da otvori nekoliko prodavnica po Beogradu i regionu. Logično, Brena će biti najbolji model za svoje proizvode, što i ne čudi kada su joj upravo čarape bile jedan od glavnih odjevnih predmeta na sceni”, zaključio je.

KLIX/PRESS



(Pressmedia)