Vijesti

MINISTAR PRIVREDE ZDK POSJETIO FIRMU SJAJ D.O.O. IZ MAGLAJA

[ad_1]

Ministar privrede Zeničko – dobojskog kantona Samir Šibonjić posjetio je firmu SJAJ d.o.o. iz Maglaja.

Posjeta je upriličena u okviru redovnih aktivnosti ministara sa namjerom da se bliže upozna sa stanjem u kojem posluju kao i mogućnostima kompanija u ZDK.

  • Na svakom koraku u našem ZDK mogu se vidjeti primjeri dobre prakse. Vrijedni ljudi, sa puno znanja, motivirani da uspiju po svuda. Maglaj je jedna od takvih sredina, a preduzeće SJAJ d.o.o. ističe se u raznovrsnosti ponude turističkih sadržaja prije svega. Menadžmentu i uposlenicima želim puno uspjeha u daljem radu i razvoju njihove kompanije – kazao je ministar Šibonjić.

Preduzeće „SJAJ“ d.o.o. osnovano je 1996. godine i bavi se domaćim i međunarodnim prijevozom putnika, a vozni park sastavljen je od turističkih autobusa marke SETRA, NEOPLAN I ISUZU.

  • Poseban segmant našeg poslovanja usmjeren je na turizam i turističko poslovanje. Putnička agenecija „SJAJ TRAVEL AGENCY“ uspješno posluje već nekoliko godina, a svojim klijentima nudi samo najbolje usluge regionalnog i međunarodnog autobuskog prevoza. Danas sa ponosom možemo reći da naša kompanija ulazi u novo razdoblje, sa modernizovanom infrastrukturom kao i sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom koje stoji iza nas spremni smo da dogovorimo i odgovorimo na nove zahtjeve tržišta i našim putnicima pružimo vrhunsku uslugu i kvalitetu – ističu firmi SJAJ d.o.o.

Više o uslugama:

Naša firma nudi usluge :

– prijevoza putnika u redovnom saobraćaju

– ugovorene vožnje

– organizovanje izleta

– organizovanje ekskurzija

– organizovanje turističkih tura

Ostale djelatnosti SJAJ d.o.o.

– Stanica tehničkog pregleda vozila

– Agencija za zastupanje u osiguranju

– Benzinska pumpa SJAJ PETROL

– Autobuska stanica Maglaj

– Hotel/apartmani SJAJ, Aleja Ljiljana

– Prodaja stanova

– Auto škola SJAJ



Hayat.ba