Vijesti

“Mlijekoprodukt” se povlači iz akcije “Društveno odgovorni”

BANJALUKA – Umjesto 50 proizvoda sa nula odsto marže, kako je prvobitno najavljeno, u kampanji “Društveno odgovorni” u Srpskoj trenutno ima 45 artikala.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: Agencije

Sa liste je nestalo pet proizvoda kompanije “Mlijekoprodukt”: Mlijeko Moja kravica 1,5% m.m 1l, Jogurt Balans + 1% m.m. 1000g, Кisela pavlaka Vitalia 20% m.m. 180g, Кisela pavlaka Vitalia 12% m.m. 180g i Кisela pavlaka Moja kravica 20% m.m. 180g.

Na spisku, koji se može pročitati na sajtu Ministarstva trgovine i turizma RS, su još samo dva njihova proizvoda: Кiselo mlijeko Moja kravica 2,8% m.m 180g i Mlijeko Vitalia 1,5% m.m 1l.

O čemu je riječ, novinari portala Srpskainfo su pokušali saznati u ovom preduzeću, ali su iz “Mlijekoprodukta” kratko poručili da se “za sada neće oglašavati na ovu temu”.

Tokom protekle sedmice proizvođač „Mlijekoprodukt“ Кozarska Dubica dostavio je Ministarstvu trgovine i turizma Republike Srpske izmijenjenu listu proizvoda, sa kojima učestvuje u kampanji „Društveno odgovorni“, te je došlo do korekcije liste namirnica koje su uključene u kampanju uz maržu od 0 odsto“, rekli su za Srpskainfo iz resornog ministarstva.

Korigovanu listu proizvoda, navode, dostavio je i proizvođač „Mira“ Prijedor, a u kojoj su izvršili izmjenu proizvoda „Domaćica original“ proizvodom „Domaćica ekstra čoko“.

Trenutno lista namirnica na koje je marža 0% obuhvata 45 namirnica od 19 proizvođača, a u proteklih nekoliko dana Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske zaprimilo je nove prijave privredenih subjekata koji žele da se uključe u kampanju. S tim u vezi, očekujemo da do kraja sedmice, a po okončanju svih potrebnih procedura, lista proizvoda obuhvaćenih kampanjom bude dodatno proširena“,  rekli su iz resornog ministarstva.

Srpskainfo

Objava “Mlijekoprodukt” se povlači iz akcije “Društveno odgovorni” prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -