Vijesti

Motorola defy donosi novu eru za izdržljive telefone

Kako bi udahnula život novoj klasi uređaja, Motorola je ušla u partnerstvo s Bullitt Grupom, globalnim liderom koji iza sebe ima brojne nagrađivane izdržljive telefone, s ciljem da kreira telefon koji bez problema može da izađe na kraj sa svim izazovima s kojima se susrećemo svaki dan, kako u gradu, tako i prilikom brojnih avantura u prirodi.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Motorola defy donosi sve zaštitne funkcije koje su korisnicima potrebne bez ikakvih kompromisa po pitanju performansi, snage ili trajanja baterije.

Motorola defy dodatno oslikava Motorolinu misiju da korisnicima isporuči smislene inovacije. Novi telefon detaljno je testiran kako bi mogao da izdrži sve neugodne situacije s kojima može da se susretne. Otporan je na vodu, posjeduje IP68 certifikat i može biti potopljen u vodu do dubine od 1,5 metara u trajanju od 35 minutazahvaljujući posebnom kućištu s duplom zaštitom. Motorola defy može da izdrži i padove s visine do 1,8 metarai certificiran je u skladu s MILSPEC 810H vojnim standardima nakon testiranja na izdržljivost u ekstremnim uslovima, vibracije i testove padanja.

34% vlasnika telefona je slomilo ili oštetilo svoj smartphone pa je zato od ključnog značaja činjenica da Motorola defy donosi sveobuhvatnu zaštitu. Od padanja s krova automobila, do ispadanja iz džepa, prosipanja kafe ili ostavljanja na suncu3, ovaj izdržljivi telefon preživjet će sve, bez obzira na to gdje vas put vodi.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -