Vijesti

M:tel uvećao broj korisnika za 3,5 odsto

BANJALUKA – M:tel je u prva tri mjeseca 2023. godine uvećao broj korisnika za 3,5 odsto u odnosu na ukupan broj korisnika u istom periodu prošle godine, poručili su iz ove kompanije.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: Mtel

U m:tel- u su objasnili da se broj korisnika povećao zbog aktivnosti ove kompanije koje su usmjerene na ulaganje u raznovrsne ponude, unapređenje i modernizaciju usluga.

„Najveći broj korisnika, a shodno tome i najznačajniji rast prihoda zabilježen je u okviru mobilne telefonije, TV i integrisanih usluga. Prihodi su se za period od januara do marta 2023. godine uvećali za 0,5 odsto“, naveli su u ovoj kompaniji.

Dodali su da je tržište kapitala odreagovalo na konstantan rast dobiti i posvećenost menadžmenta kompanije ka daljem rastu i razvoju poslovanja.

Tako je cijena akcija m:tel-a posljednjeg dana trgovanja u mjesecu martu 2023. godine iznosila je 1,69 KM, što predstavlja rast od 20,7 odsto u odnosu na isti dan prethodne godine kada je iznosila 1,40 KM.  Ovi brojevi dokaz su uspješnog i stabilnog vođenja kompanije, te namjere menadžmenta i zaposlenih da zadrže lidersku poziciju u oblasti telekomunikacija i u vremenu kada se mnoge kompanije suočavaju sa teškoćama poslovanja prouzrokovanim konstantom inflacijom i nestabilnim tržištem“, zaključili su u m:tel-u. P.R. 

Objava M:tel uvećao broj korisnika za 3,5 odsto prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -