Vijesti

NAJBRŽI RASTUĆI EVROPSKI BREND DOLAZI U BIH, TRAŽE RADNIKE U ČETIRI GRADA!

[ad_1]

Popularni maloprodajni lanac u Banjoj Luci, Brčkom, Istočnom Sarajevu i Bosanskoj Gradišci nudi zaposlenje na pozicijama poslovođe, voditelja smjene te blagajnika, odnosno prodavača.

Ukupno, ponuda se odnosi na zapošljavanje po četiri voditelja trgovine i voditelja smjene, kao i pet prodavača.

Kako je ranije objavljeno, Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više desetina hiljada radnika, u više od 3.000 trgovina na starom kontitentu i slovi kao najbrže rastući evropski brend.

Inače, nakon što je prošle sedmice objavljena vijest o likvidaciji Steinhoff Internationala, kompanije koja u svom vlasništvu ima čak 72 odsto dionica ovog popularnog lanca odjećom i kućanskim potrepštinama, o svemu se službeno oglasila i Pepco grupacija.

  • Radi izbjegavanja sumnje, želimo vas obavijestiti da to neće uticati na Grupu Pepco N.V. (Pepco), koja je već nekoliko godina odvojena od Steinhoffa. Pepco posluje kao samostalna, uspješna firma, s vlastitim finansiranjem i snažnim bilansom-poručili su oni, kako prenose regionalni mediji.

Pepco Grupa nedavno je najavila dalji strateški napredak, nastavak snažnog rasta prihoda i dobiti koji su potaknuti strategijom širenja lanca trgovina.

Hayat.ba