Vijesti

Naša Banka a.d. Banja Luka ponosni sponzor RK “BORAC m:tel“

BANJALUKA – Naša Banka Banja Luka kao društveno odgovorna institucija, konstantno osluškuje potrebe lokalnih zajednica u kojoj posluje, te pružanjem svoje nesebične podrške radi na stvaranju čvrstih i dugoročnih veza i odnosa.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: Naša banka

U prostorijama RK “BORAC m:tel“ potpisan je Ugovor o sponzorstvu, sa kojim je Naša Banka potvrdila obostrano razumijevanje i zajedničke interese u cilju promocije rukometa kao rekreativnog i profesionalnog sporta.

“Promocija sporta i zdravog života, jedna je od vrijednosti koju Naša Banka njeguje, a ova saradnja za nas predstavlja još jedan korak dalje u pravcu ispunjenja strateškog opredijeljenja za razvoj boljeg i zdravijeg života zajednice. Ponosni smo što smo podržali RK “BORAC m:tel“, koji je  jedan od najpoznatijih rukometnih kolektiva na našim prostorima i šire, a zajedničkim snagama nastojaćemo da realizujemo niz pozitivnih stvari za promociju sporta, kao bitnog faktora” izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac samostalnog Odjeljenja za kartično poslovanje, marketing i komunikaciju.

Igor Jovanović, predsjednik kluba RK “BORAC m:tel“ izrazio je veliku zahvalnosti Našoj Banci koja je prepoznala značaj kluba i pružila podršku.

“Drago nam je što je Naša Banka uvidjela značaj podrške RK “BORAC m:tel“ te ćemo na najbolji način opravdati sponzorska očekivanja, kako bismo  učvrstili našu saradnju i ostvarili najbolje rezultate na obostrano zadovoljstvo” izjavio je Igor Jovanović, predsjednik kluba RK “BORAC m:tel“.

 Naša Banka Banja Luka (www.nasa-banka.com), kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) svojim društveno odgovornim poslovanjem, ostvaruje rast na održivoj osnovi, podržavajući profesionalni razvoj svojih zaposlenih, lokalnu sredinu i zajednicu.

Objava Naša Banka a.d. Banja Luka ponosni sponzor RK “BORAC m:tel“ prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -