Vijesti

Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog balkana 2021. godine

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona obavještava da Predstavništvo njemačke privrede u BiH, njemačke Vanjskotrgovinske komore (AHK) u zemljama Zapadnog Balkana, kao i njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.) pozivaju zainteresovane za učešće na regionalnom B2B projektu Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog Balkana 2021. godine koji će se održati  28.09.2021. do 15.10.2021. godine u ONLINE formatu.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Cilj projekta je da njemačke firme pronađu proizvođače iz regije, tj. nove potencijalne dobavljače roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja (metaloprerađivački sektor, dobavljački sektor za autoindustriju, sektor prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i elektro i elektronski sektor). Koncept projekta se bazira na „B2B-matchmaking“ mehanizmu.

Inicijalna pedeset tri (53) profila zainteresovanih njemačkih kompanija se nalaze u prilogu, a zainteresovani za učešće u projektu mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara. Prijavni formular je potrebno dostaviti na e-mail mirza.karahodza@ahk.ba najkasnije do 11.06.2021. godine.

Više informacija o projektu, aplikaciji i načinu učešća možete preuzeti OVDJE

Napomena: dostavljanjem prijavnog formulara automatski dajete saglasnost o dijeljenju vaših podataka sa udruženjem BME e.V.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -