Vijesti

Nogometaš Predrag Rajković pomaže supruzi Ani u biznisu, uložio je 250 hiljada eura

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Srbijanski nogometaš Predrag Rajković odlučio je pomoći supruzi Ani u biznisu. Poklonio joj poslovni prostor na tri sprata u centru Beograda, koji je vrijedan 250 hiljada eura.

“Kada je Ana osnovala brendove obuće i odjeće, nije ni slutila koliki će uspjeh postići, kako u našoj zemlji, tako i širom Balkana. Željela je da bude samostalna i da ne zavisi od finansija svog supruga i u tome je vrlo brzo i uspjela. Iako već ima radnju u centru grada, kao i štand u jednom tržnom centru, već dugo mašta o velikom lokalu. Tu želju ispunio joj je suprug, koji je prije nekoliko sedmica pronašao prostor na tri sprata u vrijednosti od 250.000 evra”, rekao je izvor za Kurir.

Budući da Ana planira prodavati i odjeću za odrasle, znao je da je taj prostor savršen za njegovu suprugu i brzo se sa vlasnicima dogovorio oko kupovine.

“U pitanju je novogradnja pa nisu potrebna dodatna ulaganja te su se za Peđu sve kockice sklopile i jedva čeka da se njegova izabranica posveti opremanju lokala o kojem je oduvijek maštala”, dodao je.

Iako je Peđa ranije pokazao Ani lokal i predložio joj da ga kupe, ona ga je odgovarala od te ideje.

“Oduševila se prostorom, ali ga je zamolila da ne kupuje dok i ona ne bude imala veću ušteđevinu kojom bi mogla da učestvuje u takvom trošku. On je to iskoristio kao priliku da je iznenadi za kraj godine i lokal kupi bez njenog znanja, a ključeve će joj predati čim zakonski i papirološki lokal bude njen”, zaključio je izvor.

Ana i Predrag su u braku od 2018. godine i imaju sinove Reju i Tadiju.

klix/press



(Pressmedia)

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -