Vijesti

NOVA APLIKACIJA OMOGUĆAVA DIJELJENJE ISKUSTVA O POSLODAVCIMA Svojim pristupom i inovativnošću znatno će unaprijediti tržište rada

Od sada je i u BiH moguće podijeliti svoja iskustva o poslodavcu i to anonimno, uz pomoć biroApp aplikacije iOS i Android – iOS link: BiroApp i Android link: biroApp.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Tvorci ove aplikacije objašnjavaju da ona omogućava ljudima da se brzo i lako informišu o reputaciji kompanije prije nego što odluče da se u njoj zaposle ili koriste neke njene usluge.

Zahvaljujući ovoj aplikaciji, korisnici imaju mogućnost da podijele svoje iskustvo, bilo pozitivno ili negativno, sa drugima, anonimno ili ne.

Svaki korisnik može ostaviti tri vrste komentara: utisak sa intervjua, utisci unutar kolektiva i komentar korisnika usluga određene kompanije.

Kreatori ove platforme ističu da su za razvoj ove aplikacije koristili najmodernije tehnologije trenutno dostupne u aj-ti svijetu.

Prema njihovim riječima, bezbjednost ličnih podataka ima poseban fokus, tako da postoje bezbjednosni mehanizmi koji čuvaju privatnost korisnika, prenosi Srna.

„Prvo i najvažnije, svi podaci korisnika se čuvaju na bezbjednom serverskom okruženju sa visokim nivoom sigurnosti koje garantuje kompanija ‘Gugl’. Sve informacije su kriptovane i zaštićene od neovlašćenog pristupa. Naš tim stručnjaka za bezbjednost podataka stalno radi na unapređenju sistema zaštite, kako bi osigurali da su svi podaci korisnika uvijek zaštićeni i da su sve transakcije informacija izvršene u bezbjednom okruženju“, naveli su tvorci ove aplikacije.

U planu je dodavanje novih funkcionalnosti, a jedan od ciljeva jeste da aplikacija preraste u platformu za zapošljavanje koja će svojim pristupom i inovativnošću znatno unaprijediti tržište rada na prostoru BiH.

BONUS VIDEO:

Objava NOVA APLIKACIJA OMOGUĆAVA DIJELJENJE ISKUSTVA O POSLODAVCIMA Svojim pristupom i inovativnošću znatno će unaprijediti tržište rada prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -