Vijesti

Nova banka donira 1 KM od svakog ugovora za štednju

BANJALUKA – Štednja je vještina koja se uči i unapređuje, a sa Novom bankom može imati i svoju humanu stranu. Odlični rezultati ostvareni od početka kampanje za promociju klasične oročene štednje bili su podstrek da se donese odluka da će Banka od svakog ugovora koji tokom trajanja kampanje Banka potpiše sa korisnicima štednje donirati 1 KM.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Kampanja je organizovana pod nazivom „Kraljevska štednja“, u trajanju od 21. avgusta do 30. novembra 2023. godine. Sredstva prikupljena tokom trajanja kampanje ravnopravno će se rasporediti Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” iz Banje Luke i Udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka“ iz Sarajeva.

Nova banka kao stub stabilnosti finansijskog sistema, istovremeno predstavlja oslonac i podršku zajednici u kojoj posluje. Djeci koja se bore protiv malignih oboljenja i njihovim porodicama je potrebna najveća moguća podrška. Ovi mali superheroji su velika inspiracija i razlog zašto smo pokrenuli ovu humanitarnu aktivnost koja ima za cilj poboljšanje uslova njihovog boravka u Roditeljskim kućama. Želimo da doprinesemo kvalitetnijem životu, a dječiji osmeh je na vrhu liste naših prioriteta“, izjavio je Stefan Pajić, rukovodilac marketinga i korporativnih komunikacija Nove banke.

Jedna od korporativnih vrijednosti koje se njeguju u Novoj banci jeste dugoročno partnerstvo. To znači da Banka nastoji uspostaviti uzajamno korisne, brižne odnose, zasnovane na povjerenju i želji za zajedničkim uspjehom, pružajući vrhunsko korisničko iskustvo i uslugu.

Ta vrijednost podrazumijeva i solidarnost, bez koje nema dobrog partnerstva. Kroz angažman u zajednici u kojoj posluje i socijalnu osjetljivost, Banka postiže ravnotežu između tržišnog poslovanja i društvene odgovornosti.

PR

Objava Nova banka donira 1 KM od svakog ugovora za štednju prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -