Vijesti

Novi projekat: Luksuzni apartmanski kompleks sa nevjerovatnim pogledom na Sarajevo

U neposrednoj blizini centra grada, a opet izdvojen od gradske gužve i buke nalazi se najnoviji stambeni projekat Trebević hills koji obećava jedinstvenu priliku za život u luksuznom okruženju sa spektakularnim panoramskim pogledom na grad Sarajevo. Ova moderna i sofisticirana lokacija nudi tri lamele, od kojih su dvije namijenjene stambenoj upotrebi, dok je treća hotel apart namjenjen za izdavanje.

U posljednjim godinama, Sarajevo je zabilježilo nezapamćen rast turizma, a potražnja za luksuznim hotelsko-apartmanskim smještajem je sve veća. Trebević Hills se pozicionira kao odgovor na ovaj rastući trend i pruža savršeno mjesto za investiciju ili trajni boravak.

Apartmani u ovoj lameli su raznovrsni, površine od 35 do 65 kvadratnih metara, s balkonima okrenutim prema različitim atrakcijama grada – od samog centra sa panoramskim pogledom na Sarajevo, do pogleda na Most prijateljstva i Vijećnicu, te do zapadnih dijelova grada i pogleda na borovu šumu sa čistim i zdravim zrakom.

Budući stanovnici mogu uživati u potpunom hotelskom servisu, a investitori će biti zadovoljni garancijom najma od 5% godišnje na uloženi kapital, kao i garancijom otkupa od strane investitora po 30% višoj cijeni po završetku gradnje, ukoliko se odluče za prodaju svoje nekretnine.

Svi stanovi karakteriziraju visoki stropovi od 3m, moderni dizajn te su osmišljeni po uzoru na luksuzne hotelske apartmane sa kvalitetnim materijalima gradnje (A kategorije). Blizina starog grada, udaljenog samo 5 minuta vožnje, omogućuje stanarima da uživaju u svim ljepotama Sarajeva uz minimalno vrijeme potrebno za putovanje. Blizina Bjelašnice i 15 minuta vožnje do Jahorine dodaju ovom projektu dodatnu vrijednost.

Trebević Hills također nudi brojne sadržaje koji će zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe. Uz 24/7 recepciju, obezbjeđenje i održavanje, bazen sa prelijepim pogledom na Sarajevo, spa-centar, salon ljepote i teretanu, prehrambenu i kozmetičku prodavnicu, apoteku, catering servise, podzemne garaže, luksuzni restorane, caffee lounge, te obdanište s produženim boravkom dostupno 24/7.

Pozicija kompleksa na 1000 metara nadmorske visine omogućava izvanredne poglede na grad, a dostupnost Trebevića bez potrebe za automobilom, zahvaljujući sarajevskoj žičari, predstavlja dodatnu pogodnost za stanovnike te minibus servis.

Trenutno je u toku prodaja apartmana po akcijskim cijenama, a samo 5 posto kompleksa je dostupno po ovim povoljnim uvjetima. Investitori i zainteresirani kupci potiču se da iskoriste ovu priliku i investiraju u svoj luksuzni apartman za kvalitetniji život ili za iznajmljivanje preko Trebević Hills servisa , prije nego što se rasproda i cijene porastu minimalno za 30% + PDV.

Dodatnu pogodnost pruža i mogućnost kreditiranja putem ASA banke, koja Vam nudi povoljne uvjete s fiksnom kamatnom stopom do 20 godina, čime se olakšava proces kupovine i omogućava udoban i bezbrižan život u Trebević Hillsu.

Ovaj projekat predstavlja jedinstvenu priliku za luksuzni život u srcu Sarajeva, a njegov uspjeh i popularnost potvrđuju rastući interes domaćih i stranih investitora uz minimalni povrat investicije od 30%. S izvanrednim pogledima, vrhunskim sadržajima i modernim dizajnom, Trebević Hills postaje sinonim za visokokvalitetan i elegantan životni stil.(Pressmedia)