Vijesti

Otvoren Bingo u Banjaluci

BANJALUKA – Kompanija Bingo je otvorila novi maloprodajni objekat u Banjaluci.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: Bingo

Na površini od oko 10.000 metara kvadratnih, nalazi se moderno opremljena trgovina, koja kupcima nudi jedinstveno iskustvo kupovine odjeće i obuće, tehnike, namještaja, ali i namirnica iz bogatog asortimana kategorija delikatesa, mesnice, svježeg voća i povrća, kao i ostalih kućnih potrepština.

Pored hipermarketa, novi objekat sadrži još i igraonicu, restoran, apoteku, zlataru, mobitel shop, cvjećaru, frizersko – kozmetički salon i mjenjačnicu.

Zvanični početak rada marketa obilježilo je svečano presijecanje vrpce, koju je sa predstavnicima Binga presjekao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

“Ovaj objekat će da krasi ovaj grad, a ja kao gradonačelnik sam počastvovan jer se Gradska uprava sa ljubavlju i radošću posvetila ovoj značajnoj investiciji”, rekao je Stanivuković.

Prema njegovim riječima, ovo je značajno iz više aspekata.

“Banjalučke firme su bile izvođači građevinskih radova, zaposlen je veliki broj radnika, a građani će ovde moći da kupuju i da se druže”, rekao je Stanivuković i dodao da je u ovim teškim vremenima svaka investicija zlata vrijedna.

“Svi veliki planovi i poduhvati imaju mnogo izazova i prepreka ali zajedno sa komapnijom “Bingo” mi smo to uspješno savladali u rekordnom roku, jer je ovaj objekat izgrađen za 365 dana”, rekao je Stanivuković.

Bingo je prisutan u Banjoj Luci od 2014. godine, a od februara 2022. godine, radnici ove kompanije su vrijedno radili kako bi objekat jesen dočekao u novom ruhu.

„Tokom ovih sedam mjeseci izgradnje, za vrijeme kojih objekat nije radio, zadržali smo sve radnike, tačnije njih 50, koji su dočekali novi, prošireni tim. Taj tim sada broji 180 uposlenih. Posebno smo ponosni na zastupljenost lokalnih proizvođača i činjenicu da su sa novim Bingom naši kupci dobili jedno mjesto na kojem mogu kupiti sve što im treba“, izjavila je Gordana Lovrenčić, voditelj Bingo Centra u Banjaluci.

 

Objava Otvoren Bingo u Banjaluci prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -