Vijesti

Počela izgranja luksuznog kompleksa u Mostaru – Urbani kvart imat će privatni vrt s bazenom

U Mostaru je nedavno počela izgradnja luksuznog kompleksa Urbani vrtovi od četiri lamele i ukupno 146 stanova. Investitor ovog projekta je mostarski GSB Projekat, a kako ističu za eKapiju očekivani rok useljenje je za oko dvije godine.

Dodaju da će kompleks biti jedinstvena kombinacija komfora i praktičnosti koja će budućim stanarima omogućiti mirno i sigurno stanovanje uz obilje sadržaja koji su domišljato kreirani kako bi zadovoljili sve zahtjeve.

– Posebnost ovog kompleksa je i to što je zatvorenog tipa, što garantira maksimalnu privatnost, a budući stanari na raspolaganju imaju i privatni vrt s bazenom, dječjom igraonicom i travnjacima.

Kupcima su na raspolaganju jednosobni, dvosobni, trosobni stanovi, kao i 12 luksuznih penthousa s jacuzzijima i privatnim wellness sobama.

– Stoga, ovaj moderni kompleks ispunjava sve potrebe povezujući različite stilove života u nevjerojatno ugodan životni prostor – poručuju iz GSB Projekta.

Kupcima na raspolaganju i 160 garažnih mjesta

Uz navedeno, dostupno je 160 garažnih mjesta, kao i dodatni vanjski parking.

– Budući da je sam kompleks zamišljen kao projekt u čijem središtu je čovjek, odnosno njegovo slobodno vrijeme i uživanje u životu, osigurano je i održavanje javnih površina, recepcija, kao i video nadzor kompleksa. U sklopu objekta biće dostupni i poslovni prostori koji će zasigurno olakšati svakodnevnicu budućim stanarima.

Kako ističu iz GSB projekta kod same gradnje je posebna pozornost posvećena materijalima i samoj kvaliteti izvedbe gradnje, što ujedno jamči da je ulaganje u ovaj dom dugoročna investicija u sigurnost i udobnost.

Projektant je firma Tridda iz Širokog Brijega. Lokacija budućeg kompleksa je u Ulici Blajburških žrtava bb.



(Pressmedia)