VijestiPozitivne priče

Podrška Opštine Fojnica novim poslovnim poduhvatima fojničke firme “Color Media”

Kompanija Color Media d.o.o. Fojnica je već dugi niz godina primjer uspješnog poslovnog subjekta, koji svojim radom i ozbiljnim pristupom postaje prepoznatljiv na domaćem ali i inostranom tržištu.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Od svog postanka ova fojnička kompanija nastoji širiti svoje kapacitete i usluge koje pruža, ali i ostvariti poslovne kontakte i saradnju sa što većim brojem klijenata.

Između ostalog, Color Media d.o.o. je oficijelni predstavnik i saradnik poznatog italijanskog sportskog i lifestyle brenda “Errea”.

S tim u vezi danas je upriličen i sastanak u zgradi Općine Fojnica kojem su prisustvovali načelnik Sabahudin Klisura, Almir Pubović, vlasnik i direktor Color Media-e i Carlo Stronati, Errea export manager.

„Ostvarili smo odličnu saradnju sa italijanskim brendom Errea, a sada ćemo istu i proširiti, i to na način da se, osim uvoza, štampe i distrubucije u Fojnici formira i proizvodna linija dijela asortimana“ kazao je Almir, vlasnik i direktor Color Media-e.

S druge strane, načelnik Klisura naglašava dobru saradnju sa ovom fojničkom kompanijom tokom niza godina.

„Zadovoljni smo dugogodišnjom saradnjom sa ovom kompanijom, ali smo u svaku slučaju i sretni i ponosni na svaki uspjeh koji ostvari. Zato smo danas ovdje da iskažemo svoju podršku kada je u pitanju i ovaj projekat, jer ovakve pozitivne priče mnogo znače za naš grad“, naglasio je tokom sastanka načelnik Klisura.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -