Vijesti

POVEZIVANJE SA ITALIJOM: OD SADA IZ SARAJEVA DIREKTNOM AVIOLINIJOM DO VENECIJE

[ad_1]

Aviokompanija Wizz Air uspostavila je najavljivanu avioliniju koja će u sklopu ljetnog reda letenja povezivati Treviso i Sarajevo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedena linija odvijat će se svakog četvrtka i nedjelje sve do 27.10. tekuće godine.

Aerodrom Treviso (TSF) je talijanski međunarodni aerodrom koji se nalazi 3 kilometra jugozapadno od grada Treviso i samo 30 kilometara od Venecije, jedne od najposjećenijih evropskih turističkih destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karte za Treviso mogu se kupiti na šalteru prodaje karata na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, online – putem web stranice www.sia.ba, kao i putem mobilne aplikacije aviokompanije wizzair.com

Cijene karata kretat će se od 121,00 KM sa uključenom uslugom čekiranja i ručnom prtljagom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.



Hayat.ba