Vijesti

Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade

Altermedia d.o.o. u ime Atlantic grupe upućuje javni poziv za učešće u nagradnom konkursu „Velika scena“ s ciljem da se inspiriše kreiranje i konzumacija kulture u regiji.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Ako ste mladi, inspirativni i kreativni postavite vaš umjetnički rad i osvojite vrijedne nagrade.

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva punoljetna fizička lica iz BiH i regiona (Hrvatska, Slovenija i Srbija) koja na web stranici www.velika-scena.com uploadaju svoje umjetničke radove (digitalna grafika) za sudjelovanje u konkursu u periodu od 12. do 31. jula 2021.

U nagradnom konkursu učestvujete na sljedeći način:

• pristupite web stranici www.velika-scena.com i uploadujete svoj umjetnički rad (digitalna grafika) u periodu od 12. 7. 2021. do 31. 7. 2021.

• prihvatite pravila o kreiranju i uploadanju umjetničkog rada

• ispunite formular za prijavu sa ostalim traženim podacima

Odabir dobitnika će se održati 4. augusta 2021. i objaviti na web stranici www.velika-scena.com. Svaki od odabranih finalista osvaja poklon karticu u vrijednosti od 400 KM.

Odabrani radovi imat će mogućnost da budu aplicirani na neke od promotivnih materijala branda Grand kafa (oficijelne šoljice Sarajevo Film Festivala 2022, Grand kafa limited edition setovi, kao i na drugim materijalima).

Osim toga, svih osam nagrađenih umjetničkih radova (digitalna grafika) bit će izloženo na Velikoj sceni Sarajevo Film Festivala u printanom izdanju sa istaknutim QR kodom, kao i na web stranici www.velika-scena.com. Zainteresovani će putem koda istaknutog na umjetničkim radovima, kako na festivalu, tako i na web stranici, moći da glasaju, prema svojim kriterijima. Na osnovu dobijenog broja glasova učesnici će osvojiti prvo, drugo ili treće mjesto. Sumirani glasovi za prva tri mjesta bit će objavljeni 20. augusta 2021. na zatvaranju Sarajevo Film Festivala, a konačni rezultati nagradnog konkursa će biti objavljeni na web stranici www.velika-scena.com.

Prvo izabrano umjetničko djelo osvojit će 1000 KM, drugo 800 KM, a treće 500 KM, na poklon karticama.

Javni poziv za upload radova ostaje otvoren od 12. do 31. jula 2021. godine.

“Zato što već godinama inspirišemo kulturu kroz razne aktivnosti, i zato što kultura i kreativnost inspirišu naše brendove, riješili smo da u saradnji sa Sarajevo Film Festivalom organizujemo nesvakidašnji konkurs koji će Grand Kafi udahnuti svježinu nesputane kreativnosti.

Istovremeno mladim talentovanim umjetnicima pružamo pozornicu snova!

Zato pozivamo sve umjetnike da osmisle i stvore Festivalsku Grand Kafa šoljicu inspirisanu temom SVE NAS SPAJA I MIRIS I UKUS I UŽIVANJE U DOBROM FILMU. Ti mali trenuci koji nas inspirišu na druženje i uživanje, kao što su kafa i film koji zajedno gledamo ili o njemu uz kafu pričamo. To su trenuci koji čine život sretnijim i koje želimo da ovjekovječimo”, poručuju iz Atlantic grupe.

Više informacija na web stranici: www.velika-scena.com.

Očekujemo vaše umjetničke priče!

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -