Vijesti

Radovi na poslovnoj zgradi Inside Business Centre (Ećo Company) privode se kraju

Direktor kompanije Suad Ećo naveo je da su finalni radovi u toku, a po njihovom okončanju upriličit će svečano otvorenje novog poslovnog objekta.

U protekle dvije godine uz značajna finansijska sredstva uložena u izgradnju novog poslovnog objekta Inside Business Centrea, posebnu pažnju smo posvetili radu na konceptu i osmišljavanju sadržaja našeg  poslovnog centra – istaknuo je Ećo.

Centralno mjesto u novom Inside Business Centreu zauzet će ekskluzivni salon namještaja Ećo Company.

Također, naša Uprava će biti smještena u novom poslovnom centru. Osim toga, u prilici sam najaviti da će  poslovni centar Inside Business Centre ponuditi niz sadržaja, koji će kupcima, ali i našim partnerima i poslovnoj zajednici ponuditi niz sadržaja čime ćemo naš novi objekat učiniti mjestom susreta, partnerstva, saradnje, uspješnih poslovnih priča… – kazao je Ećo.

Već sada je popunjen veći dio prostora poslovnog centra. Ostala su slobodna dva sprata, od ukupno sedam koliko naš poslovni centar ima.

Na dva sprata koja su još uvijek slobodna smješteni su kancelarijski prostori namijenjeni za iznajmljivanje zainteresiranim kompanijama ili pojedincima.

– Prema prvim zaključenim ugovorima, već sada možemo sa sigurnošću najaviti da će Inside Business Centre biti mjesto u kojem će se realizirati puno poslovnih poduhvata i kreirati veliki broj novih radnih mjesta – zaključio je Ećo, uz najavu skorog otvorenja.

BIZNISINFO/PRESS



(Pressmedia)