Vijesti

Razvoj poslovnih ideja i nagradni fond od 5.000 KM razlozi za prijavu na Startup Weekend Mostar

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Za nešto više od sedam dana studenti i mladi iz Bosne i Hercegovine u prostorijama INTERA Tehnološkog parka radit će na razvoju poslovnih ideja i biti na korak bliže osvajanju neke od nagrada iz ukupnog fonda vrijednog 5.000,00 KM.

Iz tog tehnološkog parka navode kako je to moguće sudjelovanjem na petom izdanju globalnog događaja Startup Weekend Mostar koji se ove godine nakon šest godina vraća u grad na Neretvi.

Svi zainteresirani mogu se registrirati na linku i pričekati daljnja upustva organizatora.

“Spomenute vrijedne nagrade samo su jedan od razloga, a one su rezervirane za tri najbolje poslovne ideje. Ipak, INTERA Tehnološki Park, u suradnji s poduzećem Alviral, pobrinuo se za niz dodatnih razloga zbog kojih ne smijete propustiti ovaj događaj! Bit će ovo prilika da kroz 54 sata intenzivnog rada od petka, 6.5. do nedjelje, 8.5.2022. godine razvijate svoju ideju ili doprinesete razvoju ideje nekog drugog sudionika. Na tom putu nećete biti sami – svojim savjetima će vam pomagati iskusni mentori o kojima sve možete pročitati na linku. Ako pažljivo pročitate agendu događaja, vidjet ćete da ćete imati priliku i čuti neka inspirativna predavanja, ne samo lokalnih, nego i europskih startup poduzeća. Povratnu informaciju na svoju ideju dobit ćete od članova komisije koji su već godinama dio poduzetničkog svijeta u Bosni i Hercegovini. Osim što ćete učiti, surađivati i stvarati, INTERA Tehnološki Park obećava zabavu – FunZone će vam biti na raspolaganju kako biste razbili monotoniju i razbistrili glavu, a vikend će završiti prigodnom zabavom u lokalnom pub-u”, navodi se u saopćenju.

Da bi se prijavilo, potrebno je posjetiti službenu web stranicu događaja i ispuniti kratki obrazac.

“Bilo da se prijavljujete samostalno ili već imate svoj tim, obratite pažnju na kategorije sudionika i izaberite onu koja najbolje odgovara karakteristikama svakog prijavljenog. Nakon toga pričekajte daljnja uputstva, a ne zaboravite da je sudjelovanje besplatno, a INTERA Tehnološki Park se pobrinuo za sve obroke tijekom događaja i taxi prijevoz iz centra grada. Imate pitanja? Javite se na [email protected]”, poručili su iz INTERA-e.

Biznis.ba / FENA

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -