Vijesti

ŠANSA ZA POLJOPRIVREDNIKE Danas u Zvorniku promocija programa podrške mađarske vlade

Program podrške Vlade Mađarske privredi Republike Srpske danas će biti promovisan poljoprivrednicima u Zvorniku, a sutra u Laktašima, rečeno je Srni u Fondaciji za održivi razvoj Republike Srpske „Progresus“.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Fondacija za održivi razvoj Republike Srpske „Progresus“ objaviće 1. septembra javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima u Srpskoj i Brčko distriktu za nabavku poljoprivredne mehanizacije, opreme i alata u okviru realizacije prvog Programa podrške Vlade Mađarske privredi u Republici Srpskoj.

PRINTSCREEN

Pomoć poljoprivrednicima u Republici Srpskoj je prva faza podrške koju su u novembru prošle godine dogovorili premijer Mađarske Viktor Orban i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

– Prvi projekat podrazumijeva dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima u Republici Srpskoj do 70 odsto subvencija za nabavku mehanizacije, opreme i alata mađarske proizvodnje, a poljoprivrednici će moći da ostvare pravo na sredstva u pojedinačnom iznosu od 2.500 do 25.000 evra.

BONUS VIDEO:

 

Objava ŠANSA ZA POLJOPRIVREDNIKE Danas u Zvorniku promocija programa podrške mađarske vlade prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -