Vijesti

Saradnja NLB Banke Sarajevo, ZOI ’84 i Mastercarda: Skijanje uz brojne pogodnosti

NLB Banka Sarajevo i ove godine u saradnji sa Komunalnim javnim preduzećem ZOI ’84 i kartičnom kućom Mastercard rado dočekuje posjetioce na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici.
Za svoje klijente, NLB Banka je spremila lavinu super popusta i pogodnosti, pa tako ukoliko platite svoju dnevnu ski kartu sa NLB Mastercard karticom dobijate 20% popusta, dok plaćanjem sa NLB Pay aplikacijom osim popusta od 20% dobijate i super poklon – vaučer za pizzu u omiljenom restoranu Benetton, za predah od skijanja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Kako bi se pobrinuli da budete bezbjedni i uživate na stazi, uz plaćanje NLB Mastercard karticama i NLB Pay aplikacijom, dobijate 20% popusta na ski servis i iznajmljivanje ski opreme u Benetton ski servisu na Bjelašnici, a NLB vam poklanja i 20% popusta na kupovinu kompletnog ski asortimana u M-Bike shopu. Stoga, požurite po svoju novu opremu i isprobajte je na stazi, jer pogodnost važi i za online kupovine.

Kao dodatni benefit, NLB Banka u suradnji sa ZOI ’84 je obezbijedila i prevoz od Sarajeva do Bjelašnice, prepoznatljivo brendiran autobus, koji će voziti putnike svakog vikenda u januaru. Više informacija o satnici i datumima vožnje je dostupno na web stranici Banke.

Iste pogodnosti, popusti na dnevne ski karte, te ski rentu i servis sa NLB Mastercard karticama ili NLB Pay aplikacijom, važe i za posjetioce Malog polja na Igmanu.
Korisnici NLB Pay aplikacije će se na Bjelašnici i Igmanu imati priliku upoznati sa njenim praktičnim korištenjem gdje je u punoj skijaškoj opremi lakše, brže i jednostavnije platiti telefonom nego vaditi novčanik. Aktivacija NLB Pay aplikacije za postojeće klijente NLB Banke Sarajevo je jednostavna i praktična uz samo par koraka.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -