Vijesti

„SVI PRIJE GOBELJE SU BILI NULA!“ Kaća Grujić pred rođendan nasljednice progovorila o privatnom životu i ljubavi

Katarina Grujić je prije samo nekoliko dana doputovala iz Dubaija, gdje je uživala sa suprugom Markom Gobeljićem i kćerkicom Katjom, a sada je sumirala utiske nakon putovanja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

– Bilo nam je super, oduševljena sam kako je Katja sve podnela, let kako je prošao. Oduševljena je bila i plažom, bazenom, ljudima… Uživala je stvarno! Prija joj tamo, možda razmislimo da se preselimo (smijeh) – našalila se Kaća, koja će sutra upriličiti gala proslavu povodom prvo rođendana mezimice.

– Za koji dan Katja puni godinu dana, ne mogu da verujem da je tako brzo proletelo. Kada pomislim kako brzo vreme leti meni kreću suze, jer ne želim da odraste, želim da ostane kod mene, da bude mala, da ceo život bude kod mene! Prohodala je pre dve-tri nedelje, ide sama, sada ne možemo da je uhvatimo u stanu.

Iako je u nekoliko navrata javnosti predstavljala svoje momke, Kaća nakon udaje za Gobeljića shvata da je tek tad spoznala pravu ljubav, a o bivšima nema šta lijepo da kaže.

FOTO: Printscreen

– Verujem da sam možda patila nekad ranije, ali verujem da to ništa nije bilo ozbiljno. Sve veze koje su bile pre Marka… To je nekako neozbiljno, jer sada imam predivnog muža, ozbiljan brak, ozbiljnu porodicu i shvatila sam da je sve pre toga bila apsolutna nula – zaključila je ona u „Premijeri“.

BONUS VIDEO: 

Objava „SVI PRIJE GOBELJE SU BILI NULA!“ Kaća Grujić pred rođendan nasljednice progovorila o privatnom životu i ljubavi prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -