Vijesti

Tesla na IFA 2022 sajmu predstavlja LED televizore i robot usisivače

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Od premium serije bijele tehnike i impresivnih QLED televizora, sve do ličnih, nosivih prečišćivača vazduha i robotskih usisivača, Tesla štand na IFA 2022 sajmu je prepun interaktivnih eksponata koji pokazuju kako tehnologija nije rezervirana samo za privilegiranu manjinu, već dio svakodnevice svih nas.

Na jednom od najvažnijih svjetskih tehnoloških događaja, kompanija će na 220 metara kvadratnih prostora izložiti svoje najbolje proizvode i pružiti svim posjetiocima ekskluzivno, interaktivno i zabavno iskustvo.

Usljed rekordno visokih temperatura svakog ljeta, ulaganje u klimatizaciju je sjajna ideja. Tesla proizvodi klima uređaje sa nizom korisnih karakteristika, od svježeg i čistog vazduha, do niske potrošnje energije, brzog hlađenja, vrhunskog samoodržavanja i zaštite životne sredine.

Tesla klima uređaje također karakterizira moderan, elegantan i jednostavan izgled, što čini da se odlično uklope u svaki enterijer, bez obzira na dizajn, saopćeno je iz ove kompanije.

Jedan od najvažnijih dodataka portfoliju kompanije ove godine, Tesla SDA asortiman predstavlja potpuno novu liniju efikasnih i modernih uređaja, kreiranih da odgovore novim zahtjevima tržišta i da ispune sve potrebe savremenog doma.

Štand kompanije pretenduje da bude jedan od najčistijih tokom IFA 2022, zahvaljujući potpuno novoj liniji usisivača, koje karakteriše unaprijeđeno tiši rad, bez gubitka performansi. Sa antibakterijskim, perivim HEPA filterom (tehnologija visokoefikasnih, apsorbujućih čestica), ovi usisivači pomažu u hvatanju finih čestica prašine i efikasno čiste svaki dio kuće.

Kada je riječ o automatiziranom čišćenju, Tesla roboti koriste inovativnu lasersku tehnologiju, koja skenira i mapira okolinu kako bi kreirala personalizirani plan čišćenja, čineći kućne poslove lakšim.

Tesla QLED TV donosi potpuno novo iskustvo gledanja televizije, te iz ove kompanije poručuju da nakon prvog gledanja, povratak na staro više neće biti opcija.

Tesla QLED TV nudi više od milijardu boja i može se pohvaliti širokim spektrom opcija za razonodu direktno u vašem domu. Ovo je najsjajniji Tesla TV do sada, sa odličnim kontrastom, živopisnim scenama i reprodukcijom boja, što omogućava kupcima da jasno vide svaki detalj.

Posjetioce također očekuje potpuno novo iskustvo pranja i sušenja veša zahvaljujući Tesla Onyx seriji. Pod sloganima glavnih karakteristika “Čisto i sigurno” i “Njega parom”, Tesla će predstaviti karakteristike Hygiene Pro sistema koji veš održava čistim i potpuno dezinfikovanim.

Kompanija predstavlja i modernu tehnologiju dvostrukog invertera koja omogućava korisnicima da precizno podese odgovarajuću temperaturu frižidera. Ova inovacija značajno pomaže u smanjenju potrošnje energije i nivoa buke.

Na IFA sajmu bit će predstavljeni i frižideri i zamrzivači s najnovijom tehnologijom hlađenja koja održava temperaturu u frižideru zahvaljujući ugrađenom metalnom panelu na zadnjoj strani.

Razvijena od strane Comtrade Distribucije, sa sjedištem u Beogradu, Srbiji, Tesla je jedan od najbrže rastućih brendova na regionalnom tržištu kućnih aparata.

Njegova misija je da razvije i ponudi tehnologiju koja zadovoljava potrebe potrošača, čini njihov život lakšim i zabavnijim, i osigurava efikasniju i jednostavniju svakodnevicu, kažu iz ove kompanije.

S trenutnim prisustvom u više od 15 zemalja Evrope i tendencijom rasta i širenja na više regiona i tržišta, cilj kompanije je nastavak širenje na evropskom i svjetskom tržištu.

(Fena)

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -