Vijesti

U bijeljinskom “Komunalcu” čekaju da prođu izbori, pa da dignu cijenu usluga

BIJELJINA – Direktor AD “Komunalac” Bijeljina Miroslav Kulić rekao je da ova ustanova ima u planu da predloži Nadzornom odboru povećanje cijene usluga, ali nakon izbora.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: Komunalac Bijeljina

On je naveo da smatraju da to “nije popularno” u ovom momentu s obzirom na to da se bliže izbori i početak izborne kampanje.

Jednostavno, oko 10.000 KM nam cijena goriva mjesečno prouzrokuje veće troškove, tako da smatramo da je povećanje cijene realno“, rekao je Kulić.

On je dodao da to mora da prođe i Savjet potrošača, te da se sve to vidi i da se razgovara i sa ostalim akcionarima.

Zbog izbora nije bilo popularno da u ovom momentu idemo sa tim. Mislim da ćemo se vidjeti nakon izbora“, rekao je Kulić.

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević rekao je da skupštinska većina neće dozvoliti najavljeno poskupljenje komunalnih usluga AD “Komunalca” na štetu sugrađana, iako su odbornici usvojili izvještaj o radu ovog gradskog preduzeća, kao i plan poslovanja za ovu godinu.

On je naveo da je su usvajanjem izveštaj o radu ovog preduzeća i plana poslovanja pokazali da nema nikakvih opstrukcija skupštinske većine iako je gradonačelnik Ljubiša Petrović imenovao upravu ovog preduzeća.

Ono što je sporno to je da smo dobili informaciju iz Poreske uprave da je `Komunalac` zaposlio 34 nova radnika u ovoj godini. To nije prikazano u ovim jer nije ni bilo predmet izvještaja“, naveo je Đurđević.    Srna

Objava U bijeljinskom “Komunalcu” čekaju da prođu izbori, pa da dignu cijenu usluga prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -