Vijesti

U Tešnju se otvaraju nova radna mjesta, firma za telemarketing traži 60 novih agenata

Tešanj je posljednjih desetak godina sinonim za uspješnost i raj za investitore, a rijetke su sredine u Bosni i Hercegovini kao ovaj gradić gdje je pozitivan prirodni priraštaj i gdje je zaposleno više radnika nego prije rata. Iz ove kompanije navode da nisu slučajno izabrali Tešanj za proširenje svog poslovanja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

– Ovdje investitori imaju vrhunske uslove i podršku lokalne zajednice. Nakon deset godina rada u Sarajevu, gdje imamo 70 radnika, odlučili smo se na proširenje poslovanja. Moramo istaći susretljivost nadležnih općinskih struktura u Tešnju – ističu iz Delta Marketinga.

Iza ove kompanije je decenija uspješnog rada, a posebno ističu da je njihova najveća snaga u vrijednim i profesionalnim radnicima.

– Kod nas se tačno zna šta ko radi i nema prostora za improvizacije. Pažljivo biramo svakog radnika. Ako želite uspješno komunicirati za brendove i s ljudima, morate ih razumjeti. Zato ne radimo uvijek sve za svakoga, već vam nudimo upravo ono rješenje koje vama odgovara – navode iz Delta Marketinga.

Kako su dodali, posjeduju iskustvo, stručnost i uspjehe iz 30 projekata u svim industrijama, od opskrbe energijom i telekomunikacija, preko anketa i planiranja, do potencijalnih kupaca u svim mogućim kategorijama, te da zbog proširenja poslovanja i u Sarajevu traže deset novih radnika.

– Naša grupacija ima i tri firme koje se nalaze u Evropskoj uniji i sve radimo po njihovim standardima. Širom Bosne i Hercegovini su smješteni izvršni i servisni centri za telekomunikaciju, a logistika i ostali segmenti kompanije nalaze se u Njemačkoj i u još nekoliko zemalja Evropske unije. Nakon otvaranja filijale u Tešnju nastavljamo sa drugim bh. gradovima i daljim razvojem. Plan nam je da do 2025. godine imamo 200 zaposlenih. Imamo velike planove, a sigurno da ćemo ih realizirati bez većih problema jer nudimo plate iznad prosjeka i ostale uslove koji su bolji nego kod konukrencije. Uslov je poznavanje njemačkog jezika i godinu dana rada u telefoniji – saopćeno je iz Delta Marketinga, piše Biznis.ba.

(Haber.ba)

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -