Vijesti

UČENIK GENERACIJE NA PARKINGU U TRAVNIKU PRODAJE HAMBURGERE i uživa u tome!


Street Food & Ćevap Fest se održava u Travniku na parkingu KŠC Travnik od 01.do i 03. Septembra i bit će jedinstvena prilika da uživate u najukusnijoj hrani koju naša regija nudi, a nadasve u vrhunskim travničkim ćevapima.

Na festivalu ćete imati priliku kušati raznovrsne street food specijalitete s vrućih štandova, kao i uživati ​​u tradicionalnim ćevapima i specijalitetima s roštilja.

Zanimljivu priču donosi vam i Admir Jahića zvani Shera koji je završio travničku Gimnaziju kao učenik generacije a samo 13 godina poslije, ispred iste te škole na parking prostoru u sklopu festivala Admir će prodavati svoje hamburgere. Cijena će im biti 7 KM.

“Da mi je ovo neko pričao 2010-te godine. Ne bih mu vjerovao. U učionici iza ovog ovdje prozora sam završio travničku Gimnaziju 2010-te godine, bio  sam učenik generacije a sutra ću okretati hamburgere i prodavati ih na ovom ovdje dijelu parkinga.

Tu na parkingu KŠC-a ću imati svoju kućicu u sklopu Street Foot Ćevap Fest-a u Travniku koji će se održavati od 1-3. septembra. Na meniju će biti dva hamburgera, TikTok burger i Insta burger. Ja ću ih prevrtati i prodavati a kuharica sa 37 godina iskustva će ih praviti i bit će 7 maraka. Nije puno.

Nakon višemjesečnog pravljenja burgera napravili smo naš Insta burger. TikTok je još u radu napravit će se sutra. Plovili smo morem da bi ovo istražili. Kuharica je zadovoljna i vidimo se u Travniku” – izjavio je Admir Jahić.


(Pressmedia)