Vijesti

Uz pametnu štednju ATOS banke i novac može da raste

BANJALUKA – ATOS BANK Banja Luka započela je kampanju “I novac može da raste uz pametnu štednju”. Naime, kampanja će trajati tri mjeseca, dakle do 15. maja 2023. godine. U okviru iste Banka nudi atraktivne kamatne stope na oročenu štednju.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: Atos Banka

„Kako bi odgovorili potrebama svojih klijenata, ATOS BANK  Banja Luka pripremila je akcijsku ponudu i povoljne uslove, uz atraktivne kamatne stope na oročenu štednju fizičkih lica u domaćoj i stranoj valuti. Naime oročena štednja namijenjena je klijentima koji žele sigurno štediti unaprijed određeni period i uz kamatnu stopu koja ostaje ista sve do isteka oročenja. Po isteku ugovorenog perioda Banka stavlja klijentu na raspolaganje oročeni ulog sa pripadajućom kamatom. Do 15. maja 2023. godine klijenti imaju priliku da iskoriste sve prednosti naše ponude, i da uz našu oročenu štednju počnu ulagati u budućnost“, izjavio je ovim povodom Saša Maglov, direktor Sektora prodaje i mreže filijala ATOS BANK a.d. Banja Luka.

U ponudi ATOS Banke pored oročene štednje na raspolaganju su i slobodna štednja, štednja po viđenju, dječija štednja, kao i rentna štednja.

Više informacija o posebnoj akcijskoj ponudi oročene štednje, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na njihovoj web stranici https://atosbank.ba/, u najbližoj poslovnici Banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999. PR

Objava Uz pametnu štednju ATOS banke i novac može da raste prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -