Vijesti

Velika akcijska HIT štednja uz ATOS Bank

BANJALUKA – Kako bi odgovorili potrebama klijenata, Atos Bank Banja Luka pripremila je veliku akcijsku ponudu za štedne uloge pod nazivom – HIT štednja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Naime, Banka u ovom periodu nudi izuzetno povoljne uslove na standardnu oročenu štednju fizičkih lica u domaćoj i stranoj valuti.

Posebna pogodnost odnosi se na klijente koji svoje zahtjeve za oročavanje sredstava upute putem web stranice, tako da kamatna stopa iznosi tri odsto, a za zahtjeve zaprimljene u samoj poslovnici Banke primjenjuje se kamatna stopa od 2,50 odsto za sve periode oročavanja.

Oročena štednja namijenjena je klijentima koji žele sigurno štediti na unaprijed određeni period i uz kamatnu stopu koja ostaje ista sve do isteka oročenja. Štedni ulozi su osigurani prema Zakonu o osiguranju depozita putem Fonda za osiguranje depozita kod Agencije za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine”, saopšteno je iz banke.

U ponudi su pored oročene štednje na raspolaganju i slobodna štednja, štednja po viđenju, dječija štednja, rentna kao i otvorena štednja.

Više informacija o posebnoj akcijskoj ponudi oročene štednje, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na našoj web stranici https://atosbank.ba/, u najbližoj poslovnici Banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999.

PR

Objava Velika akcijska HIT štednja uz ATOS Bank prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -