Vijesti

VELIKA INVESTICIJA ZA GRAD U CENTRALNOJ BOSNI: GRADI SE SOLARNA ELEKTRANA VRIJEDNA 22 MILIONA KM

[ad_1]

Elektroprivreda BiH objavila je tender za izgradnju fotonaponske elektrane Gornja Breza snage 15 MW u općini Breza u centralnoj Bosni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompanija traži izvođača koji će izgraditi elektranu po sistemu “ključ u ruke”, a procijenjena vrijednost radova je 22 miliona KM.

Kriterij za odabir izvođača radova bit će najniža cijena, a Elektroprivreda BiH će ponude primati do 30. septembra.

EPBiH razvija projekte izgradnje solarnih i vjetroelektrana na više lokacija u BiH u skladu sa strateškim planom da u svom portfelju značajno poveća udio proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.



Hayat.ba