Vijesti

Vrijedne nagrade za korisnike Raiffeisen mobilnog bankarstva

  • Transakcije broji i nagrade osvoji!
  • Nagradna igra za nove i postojeće korisnike Raiffeisen Mobilnog Bankarstva

SARAJEVO – Ukoliko ste već korisnik Raiffeisen Mobilnog Bankarstva (RMB) onda ste upoznati s nizom prednosti koje ova aplikacija omogućava. Za one koji još uvijek nisu imali priliku da koriste ovu uslugu ističemo da je riječ o aplikaciji koja bankarstvo čini lakšim.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Poslovanje i komunikacija s Bankom su jednostavniji obzirom da plaćanja možete realizovati brže, povoljnije i sigurnije sa mjesta koje odaberete.

I to nije sve. Raiffeisen banka je pripremila i dodatnu pogodnost! Do 31.05. tekuće godine traje nagradna igra u kojoj mogu učestvovati postojeći korisnici Raiffeisen Mobilnog Bankarstva koji naprave minimalno jednu transakciju, zatim novi i postojeći klijenti Banke koji se registruju i aktiviraju RMB aplikaciju, kao i klijenti koji su aplicirali za CLUB paket, te koji se registruju i aktiviraju aplikaciju Raiffeisen Mobilno Bankarstvo.

U okviru ove nagradne igre Banka nastoji nagraditi povjerenje i lojalnost korisnika RMB aplikacije te klijenti imaju priliku osvojiti zaista vrijedne nagrade. U okviru devet sedmičnih te dva mjesečna izvlačenja bit će dodijeljeni: Laptop HP, Samsung Galaxy Zflip mobilni telefon, Samsung Galaxy Watch, PlayStation 5 + igrica God of War, te Bluetooth slušalice.

Ulazak u jedinstvenu bazu podataka je automatizovan, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava. Detaljnije informacije, kao i online forma putem koje je moguće aplicirati za Raiffeisen Mobilno Bankarstvo dostupni su na: https://app.raiffeisenbank.ba/bs/transakcije-broji-i-nagrade-osvoji.html

PR

Objava Vrijedne nagrade za korisnike Raiffeisen mobilnog bankarstva prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -