Tehnologija

Danas u 13,00h! – Gledajmo zajedno Galaxy Unpacked!

Kompanija Samsung početkom drugog mjeseca ove godine održala je prvi Galaxy Unpacked događaj. Južnokorejski div danas će održati i drugi Galaxy Unpacked događaj za ovu godinu.

Na drugom Galaxy Unpacked događaju, Samsung će predstaviti nekoliko novih proizvoda, a svakako da će zvijezde događaja biti sklopivi Samsung Galaxy Z Fold 5 i Samsung Galaxy Z Flip 5, koji će stići kao nasljednici prošlogodišnjih Samsung Galaxy Z Fold 4 i Samsung Galaxy Z Flip 4 telefona.

Događaj predstavljanja počet će u 20,00 sati u Seulu, gdje se i održava. To je 13,00 sati u Centralnoj Evropi, 12,00 sati u Velikoj Britaniji, 07,00 sati istočno u Sjedinjenim Američkim Državama i 16,30 sati u Indiji.

Samsungov događaj bit će prenošen na službenoj web stranici južnokorejske kompanije, kao i na YouTube kanalu kompanije. Na video zapisu ispod, moći ćete pratiti Galaxy Unpacked događaj, koji će krenuti u 13,00 sati.

Samsung je već početkom mjeseca otvorio prednarudžbe za Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5 telefone na nekim tržištima, između ostalih, na tržištima Južne Koreje, Sjedinjenih Američkih Država, Evrope i Indije.

Kada govorimo o tabletima, Samsung će predstaviti Samsung Galaxy Tab S9 seriju, koja će uključivati tri modela – Samsung Galaxy Tab S9, Samsung Galaxy Tab S9+ i Samsung Galaxy Tab S9 Ultra.

Kada je, pak, riječ o satovima, južnokorejski tehnološki gigant predstavit će Samsung Galaxy Watch 6 i Samsung Galaxy Watch 6 Classic.

Početkom ovog mjeseca pojavila se informacije da će Samsung značajno povećati cijene svojih novih uređaja, u prvom redu Galaxy Z Fold 5 telefona, pa nam ostaje nam da danas vidimo hoće li se to zaista desiti.

Gledajmo zajedno Galaxy Unpacked!

IZVOR/SOURCE

Objava Danas u 13,00h! – Gledajmo zajedno Galaxy Unpacked! prenijeta sa portala Bajtbox.