Edukacije

Radionica: Direktna prodaja: Od A do DA

Zainteresirani ste za otključavanje prodajnih potencijala Vašeg prodajnog tima? Želite poboljšati Vaše vlastite prodajne vještine i povećati prodaju? Prijavite se na prodajnu radionicu: „Direktna prodaja: Od A do DA!“ koji je dizajniran da Vas obuči ključnih vještinama i strategijama potrebnim za uspjeh u direktnoj prodaji. Bez obzira da li ste iskusni dugogodišnji prodajni profesionalac ili ste na početku svoje prodajne karijere, na ovom prodajnom treningu dobiti ćete znanje i tehnike uz pomoć kojih ćete se uspješno nositi sa kompetitivnim tržištem direktne prodaje.

Na ovoj radionici otkriti ćete tajne efektivne prodajne komunikacije i savladavanja izgovora te naučiti tehnike zatvaranja prodaje koje će Vam pomoći da prodajne lead-ove pretvorite u zadovoljne klijente. Kroz interaktivne i praktične vježbe usavršiti ćete Vašu verbalnu i neverbalnu prodajnu komunikaciju, ispolirati vještine uvjeravanja i agrumentiranja te podići kreiranje prodajnih ponuda na viši nivo. 

Naš cilj je da Vam pomognemo da postanete najbolji prodavač u Vašoj kompaniji, te da kao takvi gradite trajne odnose sa Vašim zadovoljnim klijentima. 

Radionicu će voditi Zlatan Halilbegović, prodajni trener s bogatim praktičnim iskustvom u direktnoj prodaji i upravljanju prodajnim timovima.

Više o edukaciji