Edukacije

Radionica: Microsoft Power BI: Napredni Nivo

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Dobrodošli na dvodnevnu intenzivnu radionicu Microsoft Power BI napredni nivo pažljivo je osmišljen da polaznicima pruži temeljito i detaljno razumijevanje svih aspekata Power BI aplikacije, uz poseban naglasak na njene napredne funkcionalnosti. Kroz ovaj edukacijski program, polaznici će biti uključeni u svijet praktične primjene Power Query M jezika i DAX jezika, učenja kroz realne scenarije i primjere iz prakse. Osim toga, intenzivno ćemo se posvetiti razvoju vještina u naprednim tehnikama vizualizacije podataka, koje su ključne za efektivnu analizu i prezentaciju informacija.

Program također uključuje detaljno istraživanje opcija Power BI Service-a, naglašavajući kako se Power BI može integrisati s drugim aplikacijama unutar Microsoft 365 paketa. Ovo će polaznicima omogućiti da razviju sposobnost stvaranja sveobuhvatnih analitičkih rješenja, koja efektivno koriste kombinaciju alata unutar Microsoft ekosistema.

Uz interaktivne sesije, radionice i praktične vježbe, ovaj napredni nivo edukacije je idealan za one koji teže da postanu stručnjaci u korištenju Power BI alata, spremni za suočavanje s kompleksnim izazovima u području poslovne analitike i inteligencije. 

S ponosom vam predstavljamo da će edukaciju voditi Dennis Ramulić, stručnjak za Power Platformu (Power BI, Automate i Apps), ostale Office 365 aplikacije te digitalizaciju poslovanja, podatkovnu analitiku, Lean, BPM i RPA.

Više o edukaciji

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -