Kompanije

Unitrade doo Ljubuški

Unitrade kroz razvoj poslovanja ide prema cilju da postane servisni partner broj 1 u Bosni i Hercegovini. Recept za uspjeh je temeljen na kombinaciji servisnih radionica za sve marke vozila kombiniranih s prodajnim prostorom. U svojim poslovnicama nudimo jedinstvenu cjelokupnu uslugu za vozače.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

U servisnim radionicama opremljenim najmodernijom opremom pružamo vrhunsku uslugu održavanja i popravka vozila. U prodajnom prostoru naših poslovnica se nudi široki asortiman proizvoda za sve vrste i tipove vozila od preko 80 najpoznatijih svjetskih dobavljača. Proizvodi i usluge koje nudimo će ispuniti potrebe naših kupaca s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete.

Vrhunska usluga je osigurana kroz kontinuirano usavršavanje naših zaposlenika. Osnovne vrijednosti koje njegujemo su stručnost, kvaliteta i pristupačnost. Naš poslovni model uspješno kombinira razgranatost mreže poslovnica s razvijenom logističkom mrežom.

Unitrade se razvija cjelovitim pristupom od svog osnivanja 1994. godine. Slijedeći poslovni model osvajanja tržišta korak po korak, odlučili smo se na razvoj prodajnih mjesta i servisa širom Bosne i Hercegovine. Tako 2000. godine otvaramo poslovnicu u Mostaru.

Ovakav pristup poslovanju se pokazao uspješan te smo nastavili sa otvaranjem poslovnica i u drugim gradovima širom Bosne i Hercegovine. Danas poduzeće posluje u 16 gradova sa svojih 19 poslovnica.

S preko 250 zaposlenika Unitrade je u prošloj godini ostvario prihode od preko 50 milijuna KM. Ovakav brz razvoj poduzeća nije slučajnost, već je rezultat provođenja zamišljenog poslovnog modela te potpune posvećenosti od strane zaposlenika.

  • Kvaliteta i pristupačne cijene

U našim servisima usluge održavanje i popravak za sve marke vozila će vam pružiti osposobljeni automehaničari i mehatroničari koji se kontinuirano obrazuju. Najmanje 2 servisera po poslovnici jamče vrhunsku kvalitetu svih urađenih usluga. Potvrdu vrhunske kvalitete usluge garantira najsuvremenija oprema koju koristimo u našim servisima. Unitrade servisi nude širok raspon usluga popravaka i održavanja za Vaš automobil uz pristupačne cijene.

  • Tranparentnost

Načelo transparentnosti je veoma važno za nas. Zamjenu neispravnih dijelova ćemo uraditi kada je potrebno i uz prethodnu suglasnost kupca.  Ukoliko želite, zatražite od prodavača razgovor sa serviserom kako bi Vam objasnio koje dijelove je nužno zamijeniti. Transparentnost se odražava i kroz “stakla radionice”. Svaki kupac kroz stakla u našim prodajnim prostorima može pratiti popravak automobila u servisu. Na ovaj način želimo izgraditi povjerenje s našim kupcima.

  • Sigurnost kroz kvalitetu dijelova

Potrošni i rezervni dijelovi koje koristimo u Unitrade radionicama ispunjaju zahtjeve kvalitete kao i originalni dijelovi. Zahvaljujući najmodernijoj opremi korištenoj u našim radionicama naši serviseri će uraditi usluge popravka i održavanja prema uputama proizvođača vozila.

ADRESA

Bana Jelačića bb,
88320 Ljubuški, BiH

E-MAIL

unitrade@unitrade.ba

TELEFON

080 080 012

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -