Kompanije

Pet City otvara novu poslovnicu u Importanne centru!

Pet City BIH, najveći lanac omiljenih trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, otvara svoja vrata u Importanne Centru u Sarajevu u petak, 03.03.20223., u moderno opremljenom prostoru, pažljivo planiranom do svakog detalja.

Popusti do 40%, kolo sreće, nagradna tombola i druga iznenađenja Vas očekuju na otvorenju još jedne poslovnice Pet City-a u Sarajevu!

Na svojoj novoj lokaciji u Sarajevu, u Importanne Centru, Pet City će svojim kupcima u ugodnom i modernom ambijentu ponuditi bogatu ponudu kompletnog asortimana za ljubimce renomiranih brendova, a na radost svih prijatelja životinja i u ovoj trgovini će u svoju ponudu uvrstiti i male, preslatke životinjske stanare!

Povodom otvorenja, svi će kupci u petak, subotu i nedjelju, od 03.03. do 05.03.2023. godine ostvariti 20% do 40% popusta na svaku kupovinu, a domaćin je priredio pregršt iznenađenja i poklona, nagradnu tombolu i kolo sreće.

Također, svakom kupovinom od 03.03. do 12.03.2023. sudjelujete u bogatoj nagradnoj igri čije je izvlačenje u ponedjeljak 13.03.2023. kada će deset najsretnijih kupaca biti nagrađeno vrijednim nagradama.

Iz Pet City-a poručuju da im je misija unijeti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, te promovirati blagodati suživota ljudi i životinja s naglaskom na adekvatnu brigu o životinjama.

Od ovog petka svi su pozvani u novi Pet City u Importanne Centru, mjestu iz snova za sve vlasnike i prijatelje životinja.

Posjetite Pet City u Importanne Centru na nivou -1, odmah pored Konzuma i uživajte u brojnim pogodnostima i zanimljivom programu domaćina. radno vrijeme pet shopa je svakim danom od 09:00-22:00h osim nedjeljom kada je vrijeme 10:00-19:00h!

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!