Tehnologija

Honor Magic V – otkrivena visoka početna cijena

Honor će svoj prvi sklopivi Magic V lansirati u ponedjeljak, 10. prosinca, a danas je cijena telefona uočena u probnom lansiranju. Varijanta od 12/256 GB koštat će 13.999 CNY, što je otprilike 1  950 eura, a postojat će i verzija od 12/512 GB za 14.999 CNY, odnosno 2100 eura.

Magic V će također biti Honorov prvi telefon sa Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom, najnovijom vodećom platformom tvrtke Qualcomm. Izvještaji govore da će imati sustav od tri kamere na leđima, od kojih će glavna biti senzor od 50 MP, Android 12 iz kutije i brzo punjenje do 66 W.

Ako je cijena istinita, onda bi Honor Magic V bio jeftiniji od Samsung Galaxy Z Fold3 i Huawei Mate X2, ali puno skuplji od Oppo Find N i Xiaomi Mix Fold – svi se ovi uređaji međusobno natječu izravno u Kini.

Danas smo već izvijestili o dizajnu stražnje strane, putem službenih teasera, gdje je kineski modni magazin Esquire objavio fotografiju ženskog modela koji u ruci drži spomenuti Honor Magic V telefon.

Iz slike se može primijetiti kako će se dizajn telefona zasnivati na sličnom konceptu kakav ima i Galaxy  Z Fold 3. Telefon na fotografijama ima poklopac od veganske kože i narančaste je boje, dok su okviri telefona izrađeni od metala.

Još se ne zna hoće li telefon biti predstavljen samo za kinesko tržište ili će stići i na globalna, a da bi to saznali morat ćemo se strpjeti još par dana do službenog predstavljanja.

Kakvo je Vaše mišljenje o ovome?

Pišite nam u komentarima.

Objava Honor Magic V – otkrivena visoka početna cijena prenijeta sa portala Bajtbox.