Tehnologija

Ova sklopiva traka za hodanje sada je SAMO 214 EURA na EU skladištu uz brzu dostavu!

Zimski dani i gotovo neprestana kiša ne daju baš previše vremena za vježbanje i hodanje, no i to možete lako riješiti s jednom vrlo praktičnom (i sada povoljnom) fitness spravom. Naime na Tomtop webshopu po akcijskoj cijeni od samo 214.79 EUR sada možete kupiti Walking Pad C1 sklopivu traku za hodanje! Najbolje od svega? Proizvod se nalazi na EU skladištu što znači da je porez uračunat u cijenu i da možete računati na brzu (i besplatnu) dostavu (do 7 radnih dana)!

Walking Pad C1 poseban je po tome što se može lako sklopiti, zbog čega je idealan za manje stanove gdje je svaki kvadrat prostora bitan. Maksimalna podržana težina je 90 kg. Brzinu pak možete prilagoditi od 0.5 km/h pa sve do 6 km/h. S trakom dobijete i daljinski upravljač s kojim možete kontrolirati brzinu i druge funkcije, a tu je naravno i odgovarajuća aplikacija gdje možete pratiti razne fitness podatke (prijeđena udaljenost, potrošene kalorije itd.). Više informacija o ovom zanimljivom proizvodu možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3EXxbM5
Dostava: Besplatna i brza (3-7 radnih dana). Moguća samo u zemlje članice EU.


(Sponzorirani članak)

Objava Ova sklopiva traka za hodanje sada je SAMO 214 EURA na EU skladištu uz brzu dostavu! prenijeta sa portala Bajtbox.