Tehnologija

Honor predstavio Magic UI 6.0! – Ovo su glavne karakteristike

Jučer je Honor u Kini predstavio najtanji sklopivi pametni telefon na svijetu, a to je Honor Magic V. Zajedno s ovim telefonom stigla je i najnovija verzija Honorova korisničkog sučelja – Magic UI 6.0, koji je baziran na Androidu 12. Honor je na predstavljanju podijelio glavne karakteristike ove verzije korisničkog sučelja, a podijelili su i informacije o tome koji će Honorov telefon i kada dobiti ovu nadogradnju.

Magic UI 6.0 sa sobom donosi značajku Honor Sharing, koja podržava dijeljenje ekrana, tastature i miša. Tu je i Honor Connect, a ova značajka omogućava i prijenos datoteka između pametnog telefona i računara pri velikoj brzini (1,2 Gbps).

Ova verzija korisničkog sučelja sa sobom donosi i poboljšan multitasking. Magic Live je digitalni pomoćnik koji prikuplja različite podatke o korištenju telefona, kako bi vam ponudio određene preporuke i podsjetnike. Magic UI 6.0 dolazi i sa znatno poboljšanom privatnošću. Tu je i GPU Turbo X koji će poboljšati performanse igranja.

Kada je riječ o telefonima koji će dobiti Magic UI 6.0 i Android 12, najprije će ovu nadogradnju primiti Honor Magic 3, Magic 3 Pro i Magic 3 Pro Plus, a oni će nadogradnju dobiti u prvom tromjesečju ove godine.

Magic UI 6 lista telefona nadogradnja

Nakon njih će nadogradnju u drugom tromjesečju dobiti Honor 50, Honor 50 Pro, Honor 60 i Honor 60 Pro, dok će Honor 50 SE nadogradnju početi primati u trećem tromjesečju 2022. godine. Zajedno s njim, u istom periodu godine, nadogradnju će dobiti i Honor V40 dvojac, X30, Honor X30i, Honor X20, Honor Tablet V7 i Tablet V7 Pro.  

Nije poznato koji će i kada stariji Honorovi telefoni dobiti ovu nadogradnju.

Objava Honor predstavio Magic UI 6.0! – Ovo su glavne karakteristike prenijeta sa portala Bajtbox.