Tehnologija

Isprobali smo novi Xiaomi sustav – HyperOS (VIDEO)

Iako je službeno najavljeno da će Xiaomijev novi HyperOS globalno krenuti u opticaj tek početkom 2024-te, izgleda da je novi sustav uranio. Tako smo na Xiaomi 13T, isprobali HyperOS i to ne u kineskoj, nego u globalnoj (te punoj, a ne Beta) varijanti. Također, otkrit ćemo vam trik kako da ga i vi dobijete što prije (neki će ga dobiti odmah!).

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Tako smo iz prve ruke mogli pogledati što sve stiže na vaše Xiaomi, Redmi ili Poco telefone. Obično, kineske varijante MIUI-a su do sada imale daleko veći broj novosti, no HyperOS to izgleda mijenja. Osim jedne stvari koju korisnici tehnički ne mogu ni osjetiti, HyperOS u Europi ima apsolutno sve što i u Kini.

Nove opcije, nove načine prilagodbe, dodatne mogućnosti te stvari koje ruku na srce pomalo podsjećaju na iPhone, sve to možete pogledati u našem videu u kojemu smo za vas isprobali Xiaomi HyperOS.

Javite nam na kojem ste vi MIUI-u, veselite li se novostima koje donosi HyperOS te možda i najvažnije, što biste da Xiaomi promijeni/popravi na vašem telefonu s novim sustavom.

Objava Isprobali smo novi Xiaomi sustav – HyperOS (VIDEO) prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -